Szolgaltatasok Szijhajtas

Szíjhatások, lánchajtások esetén nemcsak a szíj és a lánc feszességének, hanem a tárcsák helyzetbeállításának ellenőrzése is szükséges. A beállítások minél pontosabb elvégzése fontos feladat a gépek megfelelő működésének biztosítása, a gépelemek (szíjak, láncok) és csapágyak terhelésének csökkentése, élettartamának növelése érdekében.

Szolgaltatasok Tengelyvonal

Azon gépcsoportok esetében, ahol a hajtó és a hajtott gép (vagy valamilyen közbeiktatott áttétel) tengelykapcsolóval kapcsolódik egymáshoz, az egyensúlyhiba után a leggyakrabban előforduló rezgéskeltő ok a tengelyvonal nem megfelelő beállítása. A tengelykapcsoló, valamint a tengelyvonal minél pontosabb beállítása nagyon fontos feladat a csapágyak terhelésének csökkentése, élettartamának növelése érdekében.

Szolgaltatasok Gepgeometriai

Nem ritkán komplex gépbeállítások, geometriai méretek ellenőrzése szükséges. A beállítások minél pontosabb elvégzése, a méretek precíziós ellenőrzése nagyon fontos feladat a gépek megfelelő működésének biztosítása, a gépelemek és csapágyak terhelésének csökkentése, élettartamának növelése érdekében.