Szolgaltatasok Muszerfejlesztes Szoftverfejlesztes

Az elmúlt években különböző saját fejlesztésű és gyártású műszerek ill. berendezések egész sorát forgalmaztuk ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Több típus 2001 óta (pl. az első saját rezgésadatgyűjtő kéziműszerünk) már sorozatban is készül. Fejlesztőink magasan kvalifikált, többéves ipari méréstechnikai tapasztalattal rendelkező mérnökök.

Szolgaltatasok Kalibralas

Mind a rezgésérzékelők, mind a hozzájuk tartozó jelfeldolgozó elektronikák pontossága változhat az idők folyamán. A rezgésmérő műszerek felhasználóinak rendszeresen felmerülő igénye az eszközeik pontosságának ismerete. Vonatkozik ez az egyszerű kézi rezgésmérő műszerektől kezdve az analizátorokon keresztül a telepített rendszerekig. A szolgáltatásunkkal igyekszünk a felmerülő igényeknek eleget tenni. Lehetőség van csak magának a rezgésérzékelőnek (jelfeldolgozó elektronika nélkül), illetve komplett műszereknek és mérőláncoknak a kalibrálására is.

Szolgaltatasok Tartozekgyartas

A mechanikai megmunkálással járó gyártási folyamatokat megbízható, igényes munkát végző kollégákra, a műszerszervizt, az elektronikai gyártást és szerelést pedig többéves ipari méréstechnikai tapasztalattal rendelkező mérnökökre bízzuk. Így garantálhatjuk termékeink kiemelkedő megbízhatóságát és minőségét, valamint szervizjellegű tevékenységünk szakszerűségét.